23 juli släpptes Dirty Harry boxen på DVD, Dirty Harry Ultimate collector’s edition box Ltd. En fantastisk samlarbox för alla som gillar Clintan och Dirty Harry filmerna! Klicka här för tips om var du kan köpa Dirty Harry boxen och priser.Saxad beskrivning av boxen:

Inkluderar alla fem Dirty Harry filmer: alla extramaterial på Dirty Harry Special Edition och Deluxe Editions, plus nytt extramaterial specifikt för Ultimate Collector’s edition.

Bonus: En 42 sidig bok med hårt omslag, en polisbricka med laminerat ID kort, en karta över San Francisco som följer Harrys jakt på ”the Scorpio Killer” i första filmen, 5 Dirty Harry samlarkort mm.

Dirty Harry – Deluxe Edition (2 disc)

Harry Callahan är en tuff, smart polis i San Francisco, och han kallas för Dirty Harry. I den här action-klassikern får du uppleva hur Clint Eastwood fick sin stjärnstatus och sin image.
Krypskytten från taken kallar sig själv Scorpio och han har redan dödat två gånger när han håller staden som gisslan och hotar att döda igen. Harry har tänkt att sätta dit honom – med vilka medel det än krävs…

Magnum Force – Deluxe Edition

I ”Magnum Force”, som släpptes 1973 och är en efterföljare till Dirty Harry, spelar Clint Eastwood åter den tuffa polisen Harry Callahan. Förutom att han ställs inför korrumperade poliser och en minst sagt skum chef har Callahan omplacerats till spaningstjänst på grund av hans sätt att sköta fallet Scorpio.
Callahan och hans nya partner, Earlington ”Early” Smith (Felton Perry), plockas bort från ett fall där en man som friats i en mordrättegång hittats död tillsammans med sin chaufför, advokat och livvakt. Strax efteråt blir en maffiafigur samt flera av dennes familjemedlemmar och vänner ihjälskjutna. En välkänd hallick hittas också mördad. Callahan och ’Early’ blir snart inkallade för undersöka morden.

The Enforcer – Deluxe Edition

Efter att Harry Callahan löst ett gisslandrama i en alkoholbutik på sitt eget kompromisslösa sätt blir han satt på undantag. Men det varar inte länge. När en terrorist rånar ett vapenlager och slår sig på blodig utpressning ser San Franciscos styrande ingen annan råd än att kalla på The Enforcer.
Clint Eastwood är tillbaka i sitt tredje kriminaldrama som polisdetektiven Callahan, den här gången tillsammans med nya partnern Tyne Dale i rollen som inspektör Kate Moore, en kvinna med dubbelt uppdrag: att spåra upp terroristerna och vinna Callahans förtroende. Pepprad med salt humor, intensiv förödelse och med teamet Eastwood-Dalys samlade slagkraft, karvar den här utflykten ytterligare en vinnarskåra i kolven på Harrys Magnum 44.

Sudden Impact – Deluxe Edition

Sudden Impact från 1983 är Clint Eastwoods fjärde film om Dirty Harry. Polisen Harry Callahan (Eastwood) blir överflyttad till den lilla kuststaden San Paulo för att utreda ett mord. Mördaren är den hämndlystna Jennifer Spencer (Sondra Locke) som söker upp och skjuter ihjäl de män som för 10 år sedan våldtog henne och hennes lillasyster. Under utredningens gång blir Callahan indragen i Jennifers personliga problem – utan att ana att det är hon som är mördaren.

The Dead Pool – Deluxe Edition

I denna femte Dirty Harry-film spelar Oscarsvinnaren Clint Eastwood (”Unforgiven,” ”Million Dollar Baby”) ännu en gång Harry Callahan, mordutredaren från San Francisco. Under utredningen av en serie till synes slumpvisa mord hittar Harry en makaber lista med namn på mordoffren och på dem som möjligen står på tur. Och Harrys eget namn finns med på listan. I övriga roller ser vi bl.a. Oscarsnominerade Liam Neeson (”Schindler’s List,” ”Kinsey”) och Golden Globe-vinnaren Jim Carrey (”Batman Forever,” ”The Majestic”).

Visst låter det grymt? Klicka här för tips om var du kan köpa Dirty Harry boxen och priser.